Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

James Cameron így reagált a Végjáték győzelmére

James Cameron így reagált a Végjáték győzelmére

Zene, Film & Kultúra

James Cameron így reagált a Végjáték győzelmére

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:00

James Cameron már másodszor hajt fejet a Végjáték előtt.

A Box Office-on, a valaha volt legtöbb bevételt produkáló filmek listájának első két helyét mindezidáig James Cameron Titanic-ja, és az Avatar foglalta el. Májusban azonban a Marvel 22. filmje, a Bosszúállók: Végjáték letaszította az elsüllyeszthetetlen hitt hajót a dobogó harmadik fokára. Cameron természetesen gratulált a filmnek, rendkívül ötletesen:

Ezek után csak az volt a kérdés, hogy vajon a pandoraiaknak is van-e okuk a félelemre, hogy elveszítik a pozíciójukat. Mint azt már sokan tudjuk, ez a nap is eljött. A Végjáték a hétvégén ugyanis túlszárnyalta az Avatar eddigi rekordját a maga 2 milliárd 790,2 millió dolláros bevételével. Ezek után Cameron-nak ismét fejet kellett hajtania a Marvel előtt, és udvariasan elviselni a vereséget. A rendező az Avatar Twitter-oldalán gratulált a stábnak egy olyan képpel, ami Vasembert ábrázolja, körülötte a lélekfa magjaival. Mellé pedig ezt a szöveget írta:

„Oel ngati kameie, látlak téged Marvel – Gratulálok a Bosszúállók: Végjátéknak a Box Office új királyává váláshoz. Jim Cameron”

Borítókép: Deadline