promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie, Natalie Portman, Scarlett Johansson – ezek a filmek alkotják a Marvel 4. fázisát
Borítókép:  Bleeding Cool
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dobjatok el mindent! Mutatjuk, hogy milyen Marvel-filmeket kapunk 2020 és 2021 között. És ez még semmi!

[[adv]]

Végre eljött ez a nap is! Tűkön ülve vártam már, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige, és a Marvel-filmek sztárjai felvonuljanak a San Diego Comic Con-on, és leleplezzék a következő év filmjeit. A másfélórás panelbeszélgetés tele volt meglepetésekkel, váratlan bejelentésekkel, megdöbbentő visszatérésekkel. Szóval kapaszkodjatok meg!

Haladjunk debütálási sorrendben a 4. fázis filmjeivel!

Fekete Özvegy – 2020. május 1.

A jelenleg is Budapesten forgó projekt lesz az első film, amit a Marvel 4. fázisából láthatunk. A Fekete Özvegy szóló-mozi az Amerika kapitáény: Polgárháború eseményei után fognak játszódni, de erősen Natasha múltjára lesz kihegyezve a sztorija. Tehát végre tényleg megtudjuk, mi történt anno Budapesten, ha már annyit emlegették Sólyomszemmel a filmekben. Scarlett Johansson mellett feltűnik Florence Pugh (Fehér éjszakák – a film kritikáját ide kattintva tudod elolvasni), David Harbour (Stranger Things), és Rachel Weisz (A kedvenc). A film főgonosza a képregényekből ismert Taskmaster, vagyis a Kiképző lesz, amit egyelőre nem tudni, hogy ki fog alakítani.

The Eternals (Örökkévalók) – 2020. november 6.

A film, amivel kapcsolatban szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a Stranger Things Eleven-ét alakító Millie Bobby Brown is csatlakozhat ehhez a projekthez. A hivatalosan is bejelentett szereplőgárda ezt megcáfolta. Azt tudtuk, hogy Angelina Jolie volt az első, aki csatlakozott a filmhez, ő Thena-t fogja játszani. A csapat többi tagjára sem lehet panaszunk. A férfi főhőst, Ikarus-t a Trónok harca Robb Starkja, vagyis Richard Madden fogja alakítani, Salma Hayek Ajak bőrébe bújik, aki az Örökkévalók vezetője. Mellettük a filmben láthatjuk majd Kumail Nanjiani-t, Brian Tyree Henry-t, Lia McHugh-t, Don Lee-t, és az MCU első süket szuperhősét, akit Lauren Ridloff fog játszani.

Shang Chi és a Tíz Gyűrű Legendája – 2021. február 12.

Na ez az a Marvel-film, amiről eddig vajmi keveset lehetett tudni. Ez nem azért volt, mert ennyire titkolóztak volna a stúdiónál, pusztán arról van szó, hogy a főszerepre leszerződtetett Simu Liu-nak is csak egy hete volt a meghallgatása, és csak pár napja kapta meg hivatalosan a szerepet. Na de, hogy érdekes legyen a sztori, ebben a filmben mutatkozik meg a Marvel egyik leghíresebb gonosztevője, méghozzá a Mandarin. Felejtsük el a Vasember 3-ban, Ben Kingsley által alakított bohócot, aki Mandarin néven „terroristáskodott”, úgy látszik a Marvel most igyekszik ezt a hibáját kijavítani, és erre talán megtalálták a legjobb embert. A Shang Chi főgonoszát nem kisebb személy fogja játszani, mint A nagymesterből ismert Tony Leung. Mellékszereplőkként feltűnik még Donnie Yen és Awkwafina.

Doctor Strange az Őrültség Multiverzumában – 2021. május 7.

Ha eddig nem dobtatok egy hátast, akkor most biztosan! Ugyanis a Doctor Strange 2. rendezője, Scott Derrickson erősítette meg a panelbeszélgetésen, hogy ennél a filmnél a Marvel műfajt vált, és ez a szuperhős-mozi lesz a stúdió első, gótikus horror elemekkel megspékelt, félelmetes filmje. Ezt alátámasztani tudja a film főgonosza, aki a Rémálom nevet viseli. És a hab a tortán? Elizabeth Olsen is szerepelni fog a filmben, mint Wanda (Skarlát Boszorkány).

Thor: Szerelem és mennydörgés – 2021. november 5.

A napokban már megérkezett a jó hír, hogy készül a Thor negyedik része, amit a Ragnarökhöz hasonlóan Taika Waititi fog rendezni. És ez az a film, aminek az egyik karaktere az LMBTQ közösséget fogja erősíteni. Ez pedig nem más, mint Tessa Thompson, aki Valkűrt alakítja. Ő az új Asgard vezetője. És ha ez még nem lenne elég, Jane Foster szerepében visszatér Natalie Portman is, aki a női Thort fogja játszani. Na ne ijedjünk meg, Chris Hemsworth marad a Mennydörgés Istene, de mellette bemutatkozik a hős női kiadása is.

Ezek a filmek alkotják tehát a Marvel Studios 4. fázisát, ezen kívül több sorozat is készül, ezekről egy másik cikkben számolunk majd be. A végére azért még tartogattam néhány infómorzsát. Kevin Feige ugyanis bejelentette, hogy készül A galaxis őrzői 3., a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2., emellett dolgoznak már a Fantasztikus Négyesen és a Mutánsokon is. Utóbbi esetében nem lett egyértelműen kimondva, hogy az X-menről van szó, de ha már Mutánsok, akkor mi más lenne. Ezeket a filmeket viszont már csak 2022-ben láthatjuk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás