promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Macskák előzetes: ez inkább egy rém-musicalnek tűnik
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miaúúúúúúú, ez fájni fog!

[[adv]]

Szeretem Tom Hooper filmjeit: A dán lány, A király beszéde és a Victor Hugo azonos című regényből készült A nyomorultak musical zenés filmadaptációja egyaránt figyelemreméltó darabok. Mikor meghallottam, hogy a rendező ezúttal Andrew Lloyd Webber Macskák című muscaljét tervezi nagyvászonra vinni, azért örültem meg, mert A nyomorultakból kiindulva egy hasonlóan, az alapműhöz tisztelettel nyúló filmre számítottam.

Meglepetésként robbant be a YouTube-ra az előzetes, amit csak péntek dél körül néztem meg. Jobban is tettem, mert lehet, hogy ettől rémálmaim lettek volna. A filmben virnyogó és ugrabugáló popsztárok és színészlegendák nem macskáknak öltözve vannak jelen, mint a színpadi darabban, hanem számítógépes technológia segítségével alakultak át Karminca-démonokká. Őszintén szólva az Alice Csodaországban 1999-es angol-amerikai feldolgozása jutott eszembe, ahol hasonló technikával alakították át Whoopi Goldberg-et a Vadalma nevű macskává.

A Macskák film szereplőgárdájára azonban nincs okunk panaszkodni. A főbb szerepekben Ian McKellen, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Taylor Swift és James Corden látható majd.

Lesz mit nézni idén két ünnep között, hiszen decemberben érkezik a Star Wars: Skywalker kora, a Jumanji – A kövektező szint, és a Macskák is. Kérdés, hogy ezek közül melyiket tekinthetjük majd karácsonyi ajándéknak, és melyiket karácsonyi lidércnyomásnak.

Íme a Macskák előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás