promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkaszálták A S.H.I.E.L.D. ügynökeit
Borítókép:  Comic Vine
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hetedik évaddal véget ér a sorozat.

[[adv]]

Az ABC sorozata sokáig a Marvel univerzumának különce volt. A széria indulásakor minőségét tekintve még jócskán le volt maradva a Moziverzum darabjaitól, és emiatt többször veszélybe is került a projekt.

Most a sorozat vezető producere, Jeph Loeb beszélt a Deadline-nak arról, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek hetedik évada a széria lezárása lesz. Hihetetlen, de még így is jóval tovább kitartott az ABC kisgyermeke, mint a Carter ügynök, ami két évadot élt meg, és az Inhumans, ami egy évad után lehúzta a rolót. Loeb így nyilatkozott az utolsó évadról:

„Amikor tisztában vagy azzal, hogy ez lesz a vége, akkor hajlandó vagy nagyobb kockázatot vállalni. Az életről és halálról szóló döntések véglegesek. Már nem kell azon agyalni, hogy miként lehetne semmissé tenni őket a következő évadban. A történet a lezárás felé tart.”

A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek évről-évre egyre nagyobb rajongótábora volt, ennek ellenére mégsem hozott kielégítő számokat a nézettségi mutató. Mivel jelenleg a hatodik évad fut, még nincs hivatalos premierdátuma a lezárásnak, egyelőre annyit tudni róla, hogy 13 epizódos lesz, és valamikor késő tavasz és kora nyár között fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás