promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
High 5 Fesztivál a Budapest Parkban
Borítókép:  Budapest Park offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miért pont öt? Mert öt világsztár fogja adogatni a kilincset egymás kezébe július 21-25. között a Budapest Park színpadán. Mutatjuk nektek mindet!

[[adv]]

A sort július 21-én vasárnap a francia énekesnő, Isabelle Geffroy, ismertebb nevén ZAZ nyitja majd, aki három éve járt ugyanitt. A sok díj és a siker nem részegítette meg, most is egy roppantmód szerethető, excentrikus, bohém karakter, aki egy egészen egyedi atmoszférát teremt a sanzont, a jazzt vagy éppen a salsát vegyítő zenéjével.

Július 22-én ZAZ-t a kolumbiai szupersztár, Juanes váltja, aki először lép fel hazánkban. A „La Camisa Negra” című slágerét szerintem nincs ember, aki ne hallotta volna legalább egyszer életében. A latin Grammy-n nemrégiben Az Év Emberének választott énekes eddig mindegyik lemezével a Billboard latin listájának élmezőnyében landolt és folyamatosan ontja magából a slágereket. Legutóbb május végén jelentkezett kislemezzel, amiben egy aktuális sztárénekesnő, Alessia Cara is közreműködik. Azonban én most csak azért is a La Camisa Negrat teszem be nektek.

Július 23-án egy igazi szenzáció lesz látható a Budapest Park színpadán. A magyar fesztiválok közönségének már többszörösen bizonyított a Thirty Seconds To Mars zenekar érkezik, ezúttal viszont egy teljesen önálló, egészestés koncerttel. Jared Leto egy telefonos interjúban már elárulta, hogy teljesen más show-ra számíthatunk a budapesti koncerten, mint amit eddig a magyar közönség láthatott tőlük.

Jared Letot és csapatát egy igazi kultikus karakter, Iggy Pop követi július 24-én. A punk keresztapa a ’70-es évektől kezdve egészen napjainkig formálja a zenetörténelmet. A dinamikus, szuggesztív színpadi jelenlétéről (meg persze kár tagadni, ikonikus meztelen felsőtestéről) ismert zenész produkciója olyan elemi erővel bír, amit egyszer mindenkinek a saját bőrén kell megtapasztalnia.

Végül, de nem utolsó sorban július 25-én egy „fesztivál a fesztiválban” kerül megrendezésre a Budapest Parkban. Új lemezét mutatja be a magyar közönségben az Architects. A Kerrang! magazin által a közelmúltban a Legjobb Brit Koncertzenekarnak kikiáltott csapat azonban nem mindennapi erősítést is hoz magával: fellép előttük a While She Sleeps, a Rolo Tomassi és a Loathe is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás