promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kivégzéseket is látni fogjuk az új Mortal Kombat filmben
Borítókép:  Mortal Kombat offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A reboot nem készül finomkodni, és oda akar csapni egyet a rajongóknak.

Tudom mennyire botrányosan gagyik a régi Mortal Kombat filmek, de van amikor elvakult az ember. Hát én az vagyok, és még a második részt is imádtam. Ilyen az, amikor az ember gyerekként megkedvel valamit, és nem tud tőle szabadulni.

Azóta ezen a téren a franchise csak haldoklik, de általában jó hírek érkeznek a reboot felől.  Az egyik legjobb most pont az, hogy a film erősen korhatáros lesz.

Ugyebár mik a Mortal Kombat játék legkiemelkedőbb elemei? Hát a kivégzések! Azokat egyszerűen nem lehet megunni. Még vert játékosként is vártad, hogy a haverod éppen melyiket fogja előhúzni. Ezt a fajta brutalitást eddig kihagyták a filmekből, de Greg Russo forgatókönyvíró a Twitterén megnyugtatott mindenkit, hogy látványosan ezek is benne lesznek a friss alkotásban.

„A csapat már beszélt erről, de most én is megerősítem, hogy a Mortal Kombat film R-besorolású lesz, vagyis láthatjátok majd, hogyan halnak meg a karakterek a vásznon. (Még nem akarok elárulni többet.) Bírjátok ki a filmig és nézzétek meg a saját szemetekkel!”

Tehát bőven kapunk kivégzést a filmben, és remélhetőleg Simon McQuoid rendező sem fogja majd vissza magát látványban.

Az új Mortal Kombat filmet jelen állás szerint 2021 márciusának elejére ígérik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás