promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok minden kiderült a Trónok harca előzménysorozatról
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ki más tudott volna jobban információkat csepegtetni róla, mint George R.R. Martin.

Már elkezdték forgatni Észak-Írországban a Trónok harca előzményét, amiről az író korábban elmondta, hogy ötezer évet megyünk vissza az időben, ahol még nem kell hadakozni a Vastrón miatt, de még Királyvár sincsen a színen.

Az biztos, hogy Naomi Watts központi karakter lesz, de ugyebár korábban azt jósoltam, hogy bizony a Trónok harcáról beszélünk, ahol rengeteg kulcskarakterrel találkozhatunk, ha az előzménysorozat tartani akarja az eredeti koncepciót. Ezt Martin is megerősítette, szóval több fontos hősünk is lesz, hogy útközben legyen kiket eltenni láb alól.

Az író, aki még mindig nem a regények befejezésével foglalkozik, az Entertainment Weekly-nek csepegtetett információkat az új szériáról. Az is kiderült, hogy nem hét, hanem sok királyság lesz, és az egyik kedvenc családunk is visszatér, de Mások is fognak ijesztgetni.  

„Ha óriásit ugrunk vissza az időben, mint ennél a sorozatnál, akkor olyan korba érkezünk, ahol száz királyság van. Ezeknek a többsége persze jelentéktelen. A Starkok mindenképpen benne lesznek, és megjelennek a Mások is. Lannisterek ekkor még nincsenek, de Casterly-hegy a helyén lesz.”

Állítólag a sárkányok kimaradnak, ők most okádtak elég tüzet az anyasorozatban, de kapunk majd olyan különleges teremtményeket, mint a mamutok vagy vérfarkasok.

Naomi Watts már az egyik interjújában kijelentette, hogy a Trónok harca előzménysorozat semmiképpen nem fog csalódást okozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás