Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sok minden kiderült a Trónok harca előzménysorozatról

Sok minden kiderült a Trónok harca előzménysorozatról

Zene, Film & Kultúra

Sok minden kiderült a Trónok harca előzménysorozatról

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:21

Ki más tudott volna jobban információkat csepegtetni róla, mint George R.R. Martin.

Már elkezdték forgatni Észak-Írországban a Trónok harca előzményét, amiről az író korábban elmondta, hogy ötezer évet megyünk vissza az időben, ahol még nem kell hadakozni a Vastrón miatt, de még Királyvár sincsen a színen.

Az biztos, hogy Naomi Watts központi karakter lesz, de ugyebár korábban azt jósoltam, hogy bizony a Trónok harcáról beszélünk, ahol rengeteg kulcskarakterrel találkozhatunk, ha az előzménysorozat tartani akarja az eredeti koncepciót. Ezt Martin is megerősítette, szóval több fontos hősünk is lesz, hogy útközben legyen kiket eltenni láb alól.

Az író, aki még mindig nem a regények befejezésével foglalkozik, az Entertainment Weekly-nek csepegtetett információkat az új szériáról. Az is kiderült, hogy nem hét, hanem sok királyság lesz, és az egyik kedvenc családunk is visszatér, de Mások is fognak ijesztgetni.  

„Ha óriásit ugrunk vissza az időben, mint ennél a sorozatnál, akkor olyan korba érkezünk, ahol száz királyság van. Ezeknek a többsége persze jelentéktelen. A Starkok mindenképpen benne lesznek, és megjelennek a Mások is. Lannisterek ekkor még nincsenek, de Casterly-hegy a helyén lesz.”

Állítólag a sárkányok kimaradnak, ők most okádtak elég tüzet az anyasorozatban, de kapunk majd olyan különleges teremtményeket, mint a mamutok vagy vérfarkasok.

Naomi Watts már az egyik interjújában kijelentette, hogy a Trónok harca előzménysorozat semmiképpen nem fog csalódást okozni.

Borítókép: HBO