promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elméletben van esély arra, hogy anti-Supermant felvonultató mozi folytatódjon
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Esélyes, hogy folytatódik a szuperhős-horror.

Óriási potenciál volt az anti-Supermant felvonultató Brightburn – A lángoló fiúban, a zseniális alapötleten túl azonban semmi értékelhetőt nem tudott nyújtani. Ennek ellenére a csekély 6 milliós költségvetéséhez képest 31 millió dollárt hozott a konyhára. Azt gondoltuk, hogy a kritikai bukás és a negatív vélemények eltántorítják a Gunn-testvéreket attól, hogy folytassák a szuperhős-horrort.

Bár semmi sem biztos, egyelőre nincsenek konkrét tervek róla, de James Gunn egyik Instagram-posztja alatt, amely a Mad Magazin megszűnéséről szól, egy kommentelő a Brightburn folytatásáról érdeklődött, amire Gunn válaszolt is.

khodjavy: Szükségünk van egy @brightburn folytatásra! Volnál olyan kedves, és megrendeznéd? @jamesgunn

jamesgunn: Szerintem a következő években eléggé le leszek kötve az Öngyilkos osztaggal és A galaxis őrzőivel, de beszélgetünk a folytatásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R.I.P. #MADMagazine 1952-2019

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés,

Ezek szerint James Gunn vevő lenne rá, hogy bővítsék ezt az univerzumot, de ahogy ő is fogalmazott, ez a projekt nem mostanában lesz terítéken. Várhatóan jövőre kezdődnek meg A galaxis őrzői 3. részének forgatásai, míg az általa írt és rendezett Öngyilkos osztagé 2021 augusztusa és szeptembere közé tehető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás