promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Sikoly minisorozat – íme az előzetes
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Wes Craven klasszikus horrorikonja visszatér.

A horrorfilmek királyát sokaknak nem kell bemutatnunk, hiszen az ő nevéhez fűződik a műfaj egyik két leghíresebb figurájának, Freddy Krueger-nek és a Sikoly-filmekből ismert Ghostface-nek a megalkotása. Utóbbi összesen négy mozifilmet élt meg.

Az MTV azután hatalmas fába vágta a fejszéjét, mikor elhatározta, hogy TV-sorozatot készít a kultstátusznak örvendő horrorfranchise-ból. A 2015 és 2016 között futó, kétévados és egy másfélórás TV-filmes széria nem hozta meg a várt sikert, így bár ott volt a lehetőség egy harmadik évad elkészítésére, sokáig semmit sem lehetett hallani róla, mostanáig.

A VH1 páneurópai TV-csatorna, ami szintén az MTV-hez tartozik, egy másfélperces trailert tett közzé az interneten. A Sikoly: Feltámadás címen futó hatepizódos minisorozat nem fog az előző két évadhoz kapcsolódni, teljesen új karaktereket és teljesen új sztorit kapott. Ami azonban a legnagyobb meglepetés, hogy Ghostface újra az eredeti maszkban fog gyilkolni és nem más fogja adni a hangját, mint az a Roger Jackson, aki már a filmekben is a gyilkos hangján szólalt meg.

Akik szerették a Sikoly-filmeket, azok biztosan meg fogják nézni. Mivel nekem is ez volt a legelső horrorfilmem, amit életemben láttam és azóta az egyik kedvencem a Halloween mellett, én is tűkön ülve várom. Nem is kell sokáig, hiszen az első két epizód július 8-án debütál a VH1 csatornán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás