promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mushu nélkül készülhet el az élőszereplős Mulan
Borítókép:  Insidethemagic
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy fest, hogy kedvenc őrző-védősárkányunk nem kap szerepet a remake-ben.

A Mulan a Disney 36. egészestés, és az egyik leghíresebb zenés filmje a Tarzan és a Herkules mellett, amelyet 1998-ban mutattak be.

Természetesen a kínai legendából készített rajzfilm sem úszhatja meg az élőszereplős feldolgozást, 2018-ban megkezdődtek a forgatások Új-Zélandon és Kínában. A Niki Caro által rendezett remake-ben Liu Yifei (A tiltott királyság) játssza a címszereplő Hua Mulant. Mellette olyan színészeket láthatunk majd, mint Donnie Yen, Jason Scott Lee, Tzi Ma, Gong Li és Jet Li.

Arról, hogy a nagyszájú őrző-védősárkánynak, Mushu-nak ki adhatja a hangját, márciusban még azt lehetett hallani, hogy Kevin Hart-ot akarják leszerződtetni, de a mostani hírek szerint senki sem fogja. Nagyon úgy tűnik, hogy sem a Disney, sem Caro rendező nem számol Mushu-val, helyette egy főnix kap szerepet a filmben. Ez egy elég kockázatos húzás volna a stúdiótól, hogy pont a közönség kedvencévé vált sárkányt hagynák ki a filmből. És ez még semmi.

A legtöbb élőszereplős Disney-feldolgozás megőrizte az eredeti rajzfilmek betétdalait, sőt van, amelyik újat is kapott. A Mulan ebben is különbözhet: meg nem erősített információk szerint egyik ismert dalt sem hallhatjuk újra a remake-ben.

Az élőszereplős Mulan 2020. március 27-én debütál a mozikban, így ez lesz a jövő évi Disney filmek közül az első, amit láthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás