Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett Rian Johnson új filmje: a Knives Out

Megérkezett Rian Johnson új filmje: a Knives Out

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett Rian Johnson új filmje: a Knives Out

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:45

Begördült az előzetes a Johnson-féle független filmhez, ami még idén moziba kerül.  

Rian Johnson és Daniel Craig alapból össze akartak fogni egy független filmre, és pont kapóra jött az akkori csúszás a Bond 25-nél, amit Craig jelenleg is forgat. Az új Bond körül amúgy már tényleg volt minden: rendezőváltás, sérülések, de remélhetőleg a végeredmény nem lesz elátkozva.

Craigtől nem állnak távol ezek az alkotások, anno szerepelt a Los Angeles-i zavargásokról szóló Lázadók című drámában, valamint a Logan Lucky – A tuti balhé című, Steven Soderbergh rendezte bűnügyi komédiában.

Johnson, aki amúgy a forgatókönyvet is maga írta, már régóta együtt akart dolgozni a brit színésszel, és ki is nézte magának a detektív szerepére.

A Star Wars: Az utolsó jedik rendezője nagy Agatha Christie-rajongó hírében áll, és az egyik interjújában el is mondta, hogy mindig is meg akarta valósítani saját gyilkosságos történetét.

A Knives Out gyakorlatilag tényleg egy bűnügyi sztárparádé, mivel olyan neveket kapunk Craig mellett, mint Christopher Plummer, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, de feltűnik Frank Oz is.

A Knives Out november 27-én debütál.

Borítókép: Claire Folger/MRC II