promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A horror nálunk lenyomta a Toy Story 4-et
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában még Woody seriff volt a nyerő, nálunk már Annabelle.

A tengerentúlon is premierbe debütált az Annabelle 3, valamit a Yesterday, amiben mindenki elfelejti, hogy léteznek a Beatles dalok, kivéve a főhősünket. A két premier ott ezüst és bronzérmes lett, de nálunk egészen más volt a helyzet.

Múltkor meglepődtem, hogy a Gyerekjáték feldolgozás nem ment nagyot itthon, pedig mi igazán horror fanatikus közönség vagyunk. Úgy néz ki, hogy csak Chucky nem tudta megfogni a hazai közönséget, mert Annabelle babája simán lenyomta még Woodyékat is.

Az Annabelle harmadik felvonása 33 ezer 945 nézőt vonzott be, míg a Toy Story 4 a második helyre szorult 22 ezer427 nézővel. A Gyerekjáték nálunk annyira nem megy, hogy még a top 10-ből is kipottyant, de amúgy már Amerikában is csak nyolcadik helyen tanyázik.

Animáció lett itthon a bronzérmes, mivel A kis kedvencek titkos élete második része 19 ezer 459 embert ültetett le a szélesvászon elé.

A premieres Yesterday hypeolva volt, és ahhoz képest jól is ment. A negyedik helyet tudta megszerezni, 15 ezer 337 nézővel. Hát na, a Beatles azért csak Beatles.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás