Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Charles Mansonos előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood

Charles Mansonos előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood

Zene, Film & Kultúra

Charles Mansonos előzetest kapott a Volt egyszer egy Hollywood

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:50

Szemügyre vehetjük az őrült gyilkost és a szektáját.

A szerencsések, akik már láthatták az alkotást, azok az egekbe emelték. Ettől függetlenül még lehet, hogy nem a cannes-i fesztiválon bemutatott vágás lesz a végleges, mivel Quentin Tarantino szeretné bővíteni pár jelenettel az alkotást. A vágás miatt már így is olyan nevek maradtak ki a filmből, mint Tim Roth, vagy James Remar.

Ugyebár Rick Dalton karakterét Leonardo DiCaprio teszi majd feledhetetlenné, aki egy bukott westernsorozat-hős, ezért be akar törni Hollywood filmes világába. Mellette lesz végig a dublőre és kaszkadőre, Cliff Booth, vagyis Brad Pitt. Kéz a kézben járnak, mert ha Ricknek van munkája, akkor bizony Cliffnek is. Az ő történetük is érdekes, de a többség arra vár, hogy a kultikus rendező miképp fogja tálalni a Charles Manson szálat.

Margot Robbie ugyebár Sharon Tate-et játssza. Ő Roman Polanski filmrendező felesége volt, akivel közös gyermeküket várták. 1969-be megyünk vissza, amikor Manson hívei lemészárolták őt és sok más barátját a villájában.

A hippivezért Damon Herriman alakítja, aki a mostani előzetesben kicsivel több megjelenést kap, és a szektáját is szemügyre vehetjük, mivel az új jelenetek főleg rájuk, és a főszereplőkkel való találkozásra koncentrálnak.

Quentin Tarantino kilencedik filmjének magyar premierje augusztus 8-án lesz.

Borítókép: IMDb