Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mark Ronson még mindig egy zseni: Late Night Feelings

Mark Ronson még mindig egy zseni: Late Night Feelings

Zene, Film & Kultúra

Mark Ronson még mindig egy zseni: Late Night Feelings

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.06.29. 19:20

Begördült az ikonikus DJ/Producer zseni, Mark Ronson ötödik stúdióalbuma.

Ronsont nem igazán kell bemutatni a kritikusoknak, de a közönségnek sem, mivel mindig elképesztő dolgokat tesz le az asztalra zeneileg. Végre megérkezett a várva várt ötödik stúdióalbuma, a Late Night Feelings, ami most is fantasztikus kollaborációkat tartogat. Olyan előadókkal állt össze a brit-amerikai producer, mint Miley Cyrus, Camila Cabello, Alicia Keys, YEBBA, Angel Olson, King Princess, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon és Ilsey.

Ronson úgy érzi, hogy a Late Night Feelings a legjobb lemez lett, amit valaha készített, de egyben ezzel volt a legnehezebb dolga. Tényleg ilyen a ragyogó, merész, és igazán igényes popzene, mert Ronsont aztán valóban nehéz stílusi korlátok közé sorolni.

Az új album a producer korszakalkotó időszakát követően érkezett meg, megnyerve egy Oscart, egy Golden Globe-ot és egy Grammy-t. Ugyebár Lady Gagával közösen dolgoztak a “Shallow” című dalon, amit szerintem nem kell bemutatnom senkinek.

Mark Ronson a kiadással is történelmet írt, ugyanis ő az első előadó, akinek öt ikonikus formátumon jelent meg az albuma egyidejűleg. A Late Night Feelings elérthető CD-n, bakeliten, kazettán, 8 sávos szalagon és mini disc-en – bár utóbbi kettő már előzetesen semmi perc alatt elfogyott.

A többség azonban tudom, hogy digitálisan fogja élvezni. Ide kattintva már bele is vethetitek magatokat a Ronson csodába.

Borítókép: Nicholas Hunt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP