promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mark Ronson még mindig egy zseni: Late Night Feelings
Borítókép:  Nicholas Hunt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Begördült az ikonikus DJ/Producer zseni, Mark Ronson ötödik stúdióalbuma.

Ronsont nem igazán kell bemutatni a kritikusoknak, de a közönségnek sem, mivel mindig elképesztő dolgokat tesz le az asztalra zeneileg. Végre megérkezett a várva várt ötödik stúdióalbuma, a Late Night Feelings, ami most is fantasztikus kollaborációkat tartogat. Olyan előadókkal állt össze a brit-amerikai producer, mint Miley Cyrus, Camila Cabello, Alicia Keys, YEBBA, Angel Olson, King Princess, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon és Ilsey.

Ronson úgy érzi, hogy a Late Night Feelings a legjobb lemez lett, amit valaha készített, de egyben ezzel volt a legnehezebb dolga. Tényleg ilyen a ragyogó, merész, és igazán igényes popzene, mert Ronsont aztán valóban nehéz stílusi korlátok közé sorolni.

Az új album a producer korszakalkotó időszakát követően érkezett meg, megnyerve egy Oscart, egy Golden Globe-ot és egy Grammy-t. Ugyebár Lady Gagával közösen dolgoztak a “Shallow” című dalon, amit szerintem nem kell bemutatnom senkinek.

Mark Ronson a kiadással is történelmet írt, ugyanis ő az első előadó, akinek öt ikonikus formátumon jelent meg az albuma egyidejűleg. A Late Night Feelings elérthető CD-n, bakeliten, kazettán, 8 sávos szalagon és mini disc-en – bár utóbbi kettő már előzetesen semmi perc alatt elfogyott.

A többség azonban tudom, hogy digitálisan fogja élvezni. Ide kattintva már bele is vethetitek magatokat a Ronson csodába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás