Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A film, amit Monica Bellucci sem fog tudni megmenteni

A film, amit Monica Bellucci sem fog tudni megmenteni

Zene, Film & Kultúra

A film, amit Monica Bellucci sem fog tudni megmenteni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:01

Vagy a Zs-kategória rajongói ezt is az egekbe emelik majd? Megérkezett a Nekrotronic előzetese.

A film ausztrál, ahogyan az író-rendező páros is. Kiah és Tristan Roache-Turner már letettek egy horror-komédiát az asztalra, aminek pozitív visszhangja lett. Ez volt a Wyrmwood - A holtak útja, ami a zombi-apokalipszist keverte a Mad Max-el.

Hihetetlen, de ez tök jól sült el, így jöhetett a Nekrotronic nagyobb nevekkel és költségvetéssel. Olyan színészeket is sikerült megfogni, mint Monica Bellucci vagy David Wenham. Utóbbi amúgy szintén ausztrál, és a Gyűrűk Urával szerezte meg a nagy hírnevet magának. Bellucci meg hát egy isteni színésznő, és nem is értem, miképp vehették rá a démon szerepére, de ha már ott van, akkor jól érzi magát.

A Nekrotronicnak már az előzetesén érződik a Roache-Turner hatás, mert cseppet sem akarnak komolyan venni semmit. Mondhatnánk, hogy az annyira rossz, hogy már jó kategória, de a kritikusokat még így se fogta meg, pedig majdnem mindenki tudta, hogy mire ül be.

A sztori röviden annyi, hogy a démoni főhős rájön, hogy ma már mindenki az okostelefonját nyomkodja, így létrehoz egy játékot, ami kicsit hajaz állítólag a Pokémon Go-ra, és ezzel szipuzza ki majd az emberek lelkét. A világ megmentése Howie-ra (Ben O'Toole) hárul, aki bizony olyan képességekkel bír, amiről eddig nem is álmodott.

Full Zs-kategória, de állítólag ez már unalmas lett egy kicsit, és még lehet én se leszek olyan elvetemült, hogy megnézzem.

Az alkotás augusztus végén debütál.

Borítókép: John Platt Photography