promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műanyag játékok uralták a mozit
Borítókép:  Disney/Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen a friss premieres Toy Story 4 lett az aranyérmes.

Elképesztő, hogy a készítők annyira figyelnek a Toy Story franchisera, hogy a kritikusokat még a negyedik résszel is le tudták venni a lábukról a közönséggel együtt. Azt hihetné az ember, hogy a harmadik után elfogyott a levegő és az ötlet, de hozni tudták a szintet. Ez nem csak a véleményekben, hanem a mozikasszáknál is megmutatkozott.

A Toy Story 4 118 millió dollárt termelt Amerikában, míg világszinten 238 milliót. Mondjuk tapsoltak is el rá pénzt rendesen, mert animációs filmhez képest 200 milliós költség jött ki a végére. Bár már a harmadik rész is ennyiből készült, és át is lépte az egymilliárdos bevételt.

A második helyre a Gyerekjáték új feldolgozása futott be, 14,1 millió dolláros bevétellel. Ez már szintén műsoron van nálunk is, és jeleztem, ha tehetjük, akkor eredeti hanggal feliratosan nézzük meg, mivel az új Chuckynak Mark Hamill kölcsönzi a hangját.

A legtöbb régebben bemutatott premier csúszik lefelé, de az Aladdin egyáltalán nem akar. Bebetonozva tartja a harmadik helyét 12 millióval. Világszinten már 810 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás