Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt van az OliverFromEarth új dala: A világ az enyém

Itt van az OliverFromEarth új dala: A világ az enyém

Zene, Film & Kultúra

Itt van az OliverFromEarth új dala: A világ az enyém

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:00

Patocska Olivér és Barabás Dávid párosa, azaz az OliverFromEarth a szokásos laza stílusban tálalták új szerzeményüket, amiben most az egész világ az övék.

A frontembert a 2013-as X-Faktor-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként. A verseny után nem sokkal Olivér kilépett a bandából, majd 2015-ben visszatért a zenei szcénába, ezúttal már Barabás Dáviddal közös formációjával. Eddig olyan dalokat jelentettek meg a srácok, mint a Fura Csével közös „Idegenek”, vagy a szintén BLR közreműködésével készült „Vártam” és „Ne félj” című felvételek. Azért mondom, hogy szintén, mivel a mostani szerzeményben is benne van BLR keze.

Olivér mesélt is kicsit a track születéséről, ami most pályázatra készült, de ott is ki akartak tűnni a többiek közül:

„Ezt a dalt kifejezetten a Budapest Dal 2019-es felhívásra készítettük, ahova pörgős, mozgásra sarkalló, Budapesttel kapcsolatos műveket vártak. Úgy gondoltuk, most azokról a napokról írunk, amikor elhatározzuk, hogy ez a mi időnk és készen állunk arra, hogy élvezzük az életet!”

A Thália Színházban tartott Budapest Dal-gálán ráadásul az a hatalmas megtiszteltetés érte a zenekart, hogy a zsűri Tehetséges Fiatalok díjjal jutalmazta őket, ami az OliverFromEarth első szakmai elismerése.

A trackhez készült videóklipet szintén Patocska Olivér rendezte, aki könnyed, többféleképen értelmezhető klipet akart a közönség elé tárni. Megy is benne az antoszockodás, lopnak benne szendvicset, biciklit, zaklatnak szerelmespárt, de azért rózsaosztogatás is lesz.

Hát igen, ha feltűnik egy csinos lány, akkor kikapcsol az antiszoc üzemmód.

Borítókép: YouTube/Torony