promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A The Chemical Brothers és Aurora párosa csak is nyerő lehet
Borítókép:  The Chemical Borthers offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a klip az Eve Of Destruction-höz.

A No Geography album az Eve Of Destruction című nótával veszi kezdetét, ami egy mixé növi ki magát az elején a Bangoval és a címadó dallal karöltve, mivel ezek a számok építkeznek egymásra, és tökéletesen egymásba csúsznak.

Rengeteget tesztelgettem a 10 dalos albumot, mert nem akartam gyors következtetéseket levonni. Sokadik hallgatás után pedig rá kellett jönnöm, hogy szinte tökéletes. Tom Rowlands és Ed Simons sem hamarkodták el a dolgot, ugyanis kétszer is nekifutottak a felvételnek. A munkakörülmények sem voltak mindennapiak. Már meglévő stúdiójukon belül létrehoztak még egy szobát, ahová bepakolták a Rowlands padlásán porosodó felszerelést, amit első két albumuk felvételéhez használtak utoljára, több mint 20 évvel ezelőtt.

A lemezen több dalban is közreműködik a norvég énekes/dalszerző Aurora, aki a banda stúdiójában írta meg és vette fel részeit a dalokhoz. A lemezt nyitó Eve Of Destruction-ben is szervesen közreműködik, emellett pedig a japán Nene rappel benne.

Teljesen őszinte leszek, ha a The Chemical Brothers nem hívja fel a figyelmemet arra az elején, hogy Aurora közreműködik az albumon, akkor észre se vettem volna. Most is hihetetlen még nekem, hogy ő szerepel a klipben, és a két különleges kedvencem együtt dolgozik. Persze, hogy furán néztem, amikor Aurorától olyan dalokat kell elképzelni, mint például a Runaway. Most egy még szabadabb oldalát mutatta meg ezzel a közönségnek.

Az Eve Of Destruction nem az album legjobb dala, de Aurora bája még is zseniális underground muzsikává teszi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás