promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar felirattal mesélik el a főszereplők, hogy mit jelentett nekik az Agymenők
Borítókép:  AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Comedy Central június 17-én mutatja be magyarul az Agymenők befejező részét.

A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él egy bérelt lakásban a két főszereplő Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Howard mérnök, Rajesh asztrofizikus a Caltechen. Életüket mindjárt az első epizódban felforgatja egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése a szemben lévő lakásba. A négy zseni gondolkodásmódja és „kockasága” merőben eltér az átlagos életet élő emberek életvitelétől, ami a poénok egyik fő forrásává válik.

A sorozat tizenkét évad után véget ért. Mi pedig korábban összegyűjtöttük azokat a fotókat, amiket a főszereplők osztottak meg Instagram-oldalaikon a sorozat zárásával kapcsolatban.

Az utolsó részt 2019. május 16-án vetítették az USA-ban, nálunk pedig június 17-én jön el ez a pillanat a Comedy Centrál jóvoltából. A csatorna Facebook-oldalán pedig olyan videókat tett közzé feliratozva, amelyben a főszereplők elmondják, hogy mit jelentett számukra a sorozat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás