Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy tinibálvány lesz a következő Batman

Egy tinibálvány lesz a következő Batman

Zene, Film & Kultúra

Egy tinibálvány lesz a következő Batman

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:09

Az Alkonyat-trilógia sztárja lesz a Batman-filmek második legfiatalabb Denevérembere.

A Warner Bros. a Variety című lapnak megerősítette, hogy Robert Pattintson játssza majd a Denevérembert a legújabb Batman-filmben, amit A majmok bolygója rendezője, Matt Reeves fog rendezni. A tájékoztatás szerint a filmet idén nyáron kezdik el forgatni, és két év múlva, 2021. június 25-én érkezik a mozikba.

Sajtóértesülések szerint a film azt az időszakot fogja bemutatni, amikor Bruce Wayne legendává válik, ezért kerestek olyan színészt, aki még elég fiatal a szerephez. Érdekesség, hogy a 33 éves színész ezzel a második legfiatalabb Batman lesz, egyedül Christian Bale előzi meg, aki 31 éves volt, amikor elkezdték forgatni a Batman: Kezdődik!-et.

Egyelőre The Batman néven fut a projekt, és sokáig úgy volt, hogy Ben Affleck lesz a főszereplője, forgatókönyvírója és rendezője is a mozinak, de végül a teljes projektből kiszállt, mert a Batman Superman ellen, és Az Igazság Ligájában már volt Bruce Wayne, és az ő alteregója is.

A Denevérembert már sokan eljátszották, úgy mint Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, és a már említett Christian Bale és Ben Affleck. A neveket látva pedig elmondhatjuk, hogy Robert Pattinson egy elitklub tagjává válik.

Azonban idén nyáron sem maradunk „Batman-film” nélkül, ugyanis érkezik Joaquin Phoenix, aki a Denevérember legismertebb ellenfelének, Jokernek a jellemfejlődését fogja bemutatni.

Borítókép: AFP