promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az élőszereplős Aladdin tarolt a mozikban
Borítókép:  Disney Enterprises
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney pedig félt tőle, de elkezdték reklámozni, ami be is jött.

Tartott tőle a stúdió, hogy az Aladdinnem fog valami jól teljesíteni, de végül ez lett Guy Ritchie legerősebb nyitása. 86,1 millió dollárt hozott a tengerentúlon, és világszinten is 207 milliót termelt. Az alkotás így nem hogy nem bukott meg, hanem iszonyatosan erősen nyitott.

John Wick, aki múlt héten letaszította a trónról a Bosszúállókat, most a második 24,4 millióval. A bérgyilkos franchise harmadik felvonása 175 milliós összbevételnél tart jelenleg.

A Bosszúállók: Végjáték már csak harmadik, és döcög. Bejött a jóslatom, hogy azért volt az óriási roham az elején, mert a rajongók nem akartak spoilerekbe belefutni, így inkább gyorsan megnézték. Így viszont nem lesz belőle hárommilliárdos alkotás, sőt, a világ legtöbbet hozó filmje se. 16,8 milliót hozott a hétvégén Amerikában, világszinten pedig 2 milliárd 677 millióra kúszott fel a bevétele.

Ez még távol van az Avatartól, ami 2 milliárd 788 millió dollárral jelenleg is aranyérmes. Úgy néz ki James Cameronnak a Titanic legyőzése után nem kell gratulálnia, mert ugyebár így jön a top 3: Avatar, Bosszúállók: Végjáték, Titanic. A többség amúgy már az ismétlésekre ül be, valóban kevesen vannak azok, akik nem látták.

A Pikachu, a detektív negyedik, és csak ezután jönnek az alacsonyabb költségvetésű újoncok. Ott még csak most mutatták be a Brightburnt – A lángoló fiút, ami az anti-Superman sztorijával jól indult, de a kritikusok többsége lehurrogta. Az Éretlenségi a hatodik, amit azonban nagyon dicsérnek. A 6,5 milliós kezdés nem túl jó, de fog az majd menetelni világszinten, ettől nem kell tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás