promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kisebb werkfilm is érkezett az új Terminátorhoz
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

James Cameron is próbál meggyőzni minket, hogy most nem fognak hibázni.

Csütörtökön jelent meg a Terminátor – Sötét végzet első előzetese, amiben a történetből olyan túl sokat nem kaptunk, azonban félelmetes akciókat láthattunk. Úgy döntöttek a készítők, hogy a sarokba dobják a második után botrányosan sikerült alkotásokat, és a Sötét végzet sztoriját Az ítélet napja után folytatják. Ez az utolsó dobásuk, hogy felébresszék a szunnyadozó Terminátor rajongókat. Ha ezen is elcsúszik a franchise, akkor számukra már nem lesz visszaút.

Bizalomra ad okot, hogy Linda Hamilton azonnal igent mondott Cameron felkérésére. A színésznő el is mondja a videóban, hogy fantasztikus érzés visszatérnie. Arnold Schwarzeneggerben is csak nosztalgikus élmények keringtek, amikor látta, hogy újra mellette van a rendező és persze Hamilton.

Az persze néhány embernek nem tetszik, hogy Cameron a Deadpoolt rendező Tim Millert bízta meg azzal, hogy levezényelje a Sötét végzetet, de szerintem ő is tudja, hogy itt nem hibázhat.

Cameron tesz is a videóban egy nagyon fontos kijelentést: az új Terminátor fel fogja idézni az első két film hangulatát. Nos, ezt is várja mindenki tőle.

A film október 31-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás