Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy kisebb werkfilm is érkezett az új Terminátorhoz

Egy kisebb werkfilm is érkezett az új Terminátorhoz

Zene, Film & Kultúra

Egy kisebb werkfilm is érkezett az új Terminátorhoz

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:31

James Cameron is próbál meggyőzni minket, hogy most nem fognak hibázni.

Csütörtökön jelent meg a Terminátor – Sötét végzet első előzetese, amiben a történetből olyan túl sokat nem kaptunk, azonban félelmetes akciókat láthattunk. Úgy döntöttek a készítők, hogy a sarokba dobják a második után botrányosan sikerült alkotásokat, és a Sötét végzet sztoriját Az ítélet napja után folytatják. Ez az utolsó dobásuk, hogy felébresszék a szunnyadozó Terminátor rajongókat. Ha ezen is elcsúszik a franchise, akkor számukra már nem lesz visszaút.

Bizalomra ad okot, hogy Linda Hamilton azonnal igent mondott Cameron felkérésére. A színésznő el is mondja a videóban, hogy fantasztikus érzés visszatérnie. Arnold Schwarzeneggerben is csak nosztalgikus élmények keringtek, amikor látta, hogy újra mellette van a rendező és persze Hamilton.

Az persze néhány embernek nem tetszik, hogy Cameron a Deadpoolt rendező Tim Millert bízta meg azzal, hogy levezényelje a Sötét végzetet, de szerintem ő is tudja, hogy itt nem hibázhat.

Cameron tesz is a videóban egy nagyon fontos kijelentést: az új Terminátor fel fogja idézni az első két film hangulatát. Nos, ezt is várja mindenki tőle.

A film október 31-én debütál nálunk.

Borítókép: IMDb