promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez főszereplésével mégis bemutatják Woody Allen hírhedt filmjét
Borítókép:  Selena Gomez a Cannes-i filmfesztiválon. Forrás: AFP/Christophe Simon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maga Woody Allen tette közzé Facebook-oldalán a film előzetesét.

Woody Allen szokás szerint sztárok tömkelegét gyűjtötte össze A Rainy Day in New Yorkcímű filmjéhez, amit két évvel ezelőtt forgattak. Többek között Elle Fanning, Selena Gomez, Timothee Chalamet, Liev Schreiber és Rebecca Hall is szerepet kapott az alkotásban. Azonban a bemutató előtt szexuális zaklatással vádolták meg Woody Allen-t, így a szereplők elhatárolódtak a filmtől, és a szereplésért kapott összeget különböző alapítványoknak ajánlották.

A #metoo mozgalom körüli felhajtást látva Dylan Farrow is nyilvánosság elé lépett, és elmondta, hogy nevelőapja nem egy humoros, mindenki által jókedélyűnek gondolt figura. Így a korábban felhozott vádak új erőre kaptak. Az Allen körüli felhajtást érzékelve az Amazon felbontotta a rendezővel négy filmre kötött szerződését. Az USA-ban szitokszó lett Woody Allen, azonban az európai forgalmazók nem gördítettek akadályt a film bemutatása elé.

Így október 3-án, Olaszországban lesz a hivatalos premier, emellett számos európai országban is be fogják mutatni a rendező filmjét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás