promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Benyák-Bíró könyvturnéja Miskolcon
Borítókép:  könyvtár promó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongóknak örömhír: ismét közös turnéra indult Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs, és a könyves találkozások egyik helyszíne Miskolc lesz. Május 24-én délután fél 5-kor a Tompa Mihály Könyvtárban találkozhatnak velük olvasóik.

Mindkettőjüknek 2007-ben jelent meg az első könyvük. Ennél több látható kapcsolódási pontot nehéz is lenne találni közötük. Még akkor is, ha az elsősorban fantasykat író Benyák Zoltán kirándult már a történelmi regények területére is – ami Bíró Szabolcs világa. De kell-e erősebb kapocs a barátságnál?

Nem mellesleg egymás könyveinek lelkes olvasói, és mivel a fantasyk és a történelmi regények rajongói általában szintén szívesen ismerkednek a másik műfaj könyveivel, igen sikeres és jó hangulatú beszélgetéseket folytatnak egymással könyvturnéjuk során.

A Tompa Mihály Könyvtárban Tóth Evelin könyves vlogger (Pergamenre hányt szavak) kérdezi majd a két szerzőt hivatásukról, könyveikről, céljaikról, terveikről, kulisszatitkaikról, és természetesen szívesen válaszolnak majd a közönség felvetéseire is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás