Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Benyák-Bíró könyvturnéja Miskolcon

Benyák-Bíró könyvturnéja Miskolcon

Zene, Film & Kultúra

Benyák-Bíró könyvturnéja Miskolcon

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:08

A rajongóknak örömhír: ismét közös turnéra indult Benyák Zoltán és Bíró Szabolcs, és a könyves találkozások egyik helyszíne Miskolc lesz. Május 24-én délután fél 5-kor a Tompa Mihály Könyvtárban találkozhatnak velük olvasóik.

Mindkettőjüknek 2007-ben jelent meg az első könyvük. Ennél több látható kapcsolódási pontot nehéz is lenne találni közötük. Még akkor is, ha az elsősorban fantasykat író Benyák Zoltán kirándult már a történelmi regények területére is – ami Bíró Szabolcs világa. De kell-e erősebb kapocs a barátságnál?

Nem mellesleg egymás könyveinek lelkes olvasói, és mivel a fantasyk és a történelmi regények rajongói általában szintén szívesen ismerkednek a másik műfaj könyveivel, igen sikeres és jó hangulatú beszélgetéseket folytatnak egymással könyvturnéjuk során.

A Tompa Mihály Könyvtárban Tóth Evelin könyves vlogger (Pergamenre hányt szavak) kérdezi majd a két szerzőt hivatásukról, könyveikről, céljaikról, terveikről, kulisszatitkaikról, és természetesen szívesen válaszolnak majd a közönség felvetéseire is.

Borítókép: könyvtár promó