promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarantino nagyon szépen megkér mindenkit, hogy ne spoilerezzen
Borítókép:  AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Once upon a time...In Hollywoodot hamarosan bemutatják Cannes-ben. Tarantino tőle szokatlan módon hívja fel a figyelmet a spoiler veszélyre, és megkér mindenkit, hogy ne szivárogtasson.

Nemsokára bemutatják Quentin Tarantino tizenegyedik filmjét (ha a részben általa rendezett Négy szobát is idevesszük), a Once upon a time...In Hollywood című alkotást. Tarantino ezúttal szokatlan módon tiltakozik a spoiler veszély ellen.

Tarantino egyszer már éktelen haragra gerjedt, amikor 2014-ben kiszivárgott az Aljas nyolcas című westernjének forgatókönyve, egy ideig úgy volt vele, inkább le sem forgatja ezek után a filmet. Végül csak összerakta. Most úgy döntött, nyílt levélben fordul a cannes-i közönséghez: könyörüljenek meg rajta, és senki se spoilerezzen.

Imádom a mozit. Ti is imádjátok. Egy új filmet megnézni, valódi felfedezés. Fantasztikus érzés, hogy a Once upon a time...In Hollywoodot megoszthatom most a cannes-i közönséggel. A stáb és a film készítői olyan keményen dolgoztak, hogy valami eredetit adjanak, ezért szeretnék mindenkit megkérni, semmi olyat ne tegyen közzé a filmről, ami elvenné az örömöt azoktól, akik később még meg szeretnék nézni.

Köszönöm,

Quentin

A filmet július 26-tól mutatják be a mozikban.

Nem is olyan régen, a Bosszúállók: Végjáték című film rendezői fogalmaztak ugyanilyen nyílt levelet a közönségnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás