Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Backstreet Boys maga ellen fordította a foci világ egy részét

A Backstreet Boys maga ellen fordította a foci világ egy részét

Zene, Film & Kultúra

A Backstreet Boys maga ellen fordította a foci világ egy részét

Zene, Film & Kultúra

Gaba - 2019.05.17. 10:38

A Backstreet Boys Milánóban koncertezett a héten, a banda tagjai a városi futballcsapat, az Internazionale mezében léptek színpadra. Na, de mit szól ehhez a világ Milan-drukker része?

Súlyos döntést hozott a Backstreet Boys. A hamvaiból 25. születésnapján újraéledő ikonikus fiúbanda szerdán Milánóban adott koncertet, ahol a csapatnak el kellett döntenie, milyen külsővel fogja meg a Mediolanum Forumban, a 13 ezres csarnokban megjelent őrjöngő tömeget. Az orlandói együttes végül úgy határozott, Inter-mezben lepi meg a közönséget.

Ha érdekel, hogy szóltak a színpadon, íme: 

Természetesen hatalmas visszhangja volt a húzásnak: az Internazionale focicsapat honlapja is foglalkozott a dologgal, büszkén adták hírül, hogy a régi népszerűsége farvizén evezgető zenekar az ő mezükben lépett fel a városban. Twitteren is világgá kürtölték örömüket.

Azért az talán nem túlzás, hogy innentől kezdve a város egy részét „elvesztették”, de a világét is. Milánó és a focivilág egy jelentős része ugyanis nem az Interért, hanem a hétszeres BEK/BL-győztes Milanért szorít. Olaszországban ők a második legnépszerűbb csapat, míg Európában ott vannak a top-5-ben, ahogy a világon a top-10-ben.

Ahogy írtuk, a BB orlandói banda, tehát valószínűleg úgy tudnánk számukra is érzékletesen jelezni, mit tettek, ha minden koncertjükre Miami Heat-mezes közönséget vezényelnénk a színpad elé. Ugye, hogy fájna, fiúk?

Borítókép: pullpic.com