promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca alkotói készítik az új Star Warst
Borítókép:  Valerie MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze, ahogy a Disney ígérte, ez még jóval odébb van.

Az egész úgy indult, hogy az Avatar dátuma elcsúszott 2020-ról 2021-re. James Cameron valamilyen innovatív vetítési rendszeren dolgozik, hogy iszonyatosan megadhassa a módját az új filmnek. Bob Iger jelezte azt is, hogy hosszabb pihenő jön a Star Wars IX után, így 2020-ban semmiképpen nem érkezhetne Csillagok Háborúja epizód.

Meg kellett kutyulni a dolgokat, mert a Disney decemberre mindig tervezni akar egy kasszasikert. Most 2020-ra fel kellett tölteniük ezt a hónapot a Szörnyella de Frász alkotásukkal, de onnantól Avatar és Star Wars filmek fogják váltani egymást.

A 2022-ben érkező friss trilógiának az első részét az HBO-s Trónok harca két alkotója, David Benioff és D.B. Weiss készíti majd el. Az is lehet, hogy az egész trilógia az övék lesz, ez majd még kiderül. Most amúgy is nagyon előtérben vannak a széria zárása miatt, de innentől legalább lehet tudni, hogy mi lesz a következő nagy dobásuk. A nevük már eddig is terítéken volt, azonban nem lehetett tudni, mikor debütálnak.

Tehát, ha kifújták magukat picit, akkor egy teljesen új Star Wars sztorit kell az útjára indítaniuk. Nagy felelősség, annyi már biztos, de szerintem bízhatunk bennük.

Bár most sok rajongó kritizálja őket. Természetesen azt hozzák fel, hogy amióta nincs mellettük George R. R. Martin regény alapanyaga, azóta nagyon gyenge írói teljesítményt nyújtanak. Ebben meg akárhogy is nézzük, van igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás