Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Chucky magyarul is gyilkol

Chucky magyarul is gyilkol

Zene, Film & Kultúra

Chucky magyarul is gyilkol

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:48

Megérkezett a magyar nyelvű előzetes a friss feldolgozású Gyerekjátékhoz.

Most nagyon divatos lett a horroroknál visszanyúlni régi klasszikusokhoz, és hát az 1988-as Gyerekjáték bizony az volt. Gondoljunk csak bele, hogy egy sorozatgyilkos lelke átvándorol egy babába, ami később gonosszá válva életre kell, majd öldösni kezd. A régi változat felett már kicsit eljárt az idő, de azért ajánlom.

Főleg azért, mert az új változatban nagyon nem ez a sztori. Chuckyt itt egy mesterséges intelligencia fogja vezérelni, ami megbolondul, és ezért kezd el felaprítani mindenkit. Ki is jelentettem régebben, hogy lehetne ez egy hosszabb Black Mirror epizód is.

Don Mancinit, aki az eredeti sztorit és több másik részt is felügyelt, nem is engedték beleszólni a dolgokba, aki ezért elhatárolódik az egésztől. Megértem, hogy meg akarta tartani a régi koncepciót, de azért nem rossz ötlet a modern technika világához igazítani a sztorit.

A szinkronos előzetes nagyon pöpec, és nálunk is a legtöbb helyen így nézhető meg majd a mozikban, de aki teheti, az válassza az eredeti nyelvet, már csak azért is, mert a gyilkos baba hangja Mark Hamill lesz.

Az új Gyerekjáték június 20-án debütál nálunk.

Borítókép: IMDb