Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sejtelmes trailert kapott a Trónok harca befejező része

Sejtelmes trailert kapott a Trónok harca befejező része

Zene, Film & Kultúra

Sejtelmes trailert kapott a Trónok harca befejező része

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:07

Megérkezett a Trónok harca 8. évadának, illetve az egész sorozat utolsó részének trailere. Az biztos, hogy jövő héten ilyenkor már nem lesz több kérdés, reménykedés, vagy várakozás, minden idők egyik legjobb(nak tartott) sorozata véget ér. 

Elérkezett. A Trónok harca utolsó része előtt vagyunk. Nyárfa levélként remegve várjuk, hogy ki ül a Vastrónra? Ki uralja majd a birodalmat? Az biztos, hogy a 8. évad 5. részében annyi ember, főszereplő halt meg, hogy összeszámolni is nehéz. Az biztos, hogy nincs az a mágikus sátánfajzat, aki felveheti a versenyt az emberi pusztításvággyal.

Na, most hogy a Sárkányok Anyja jól kiélte magát és helyre tette, amit szerinte kellett, az HBO szépen megosztotta a nagyvilággal az utolsó rész trailerét. Sejtelmes, elgondolkodatató, hogy valójában mi lesz a vége, azt egyelőre nem lehet tudni. Az biztos, hogy jövő héten ilyenkor már nem lesz több kérdés, reménykedés, vagy várakozás, minden idők egyik legjobb(nak tartott) sorozata véget ér.

A finálé szörnyű lesz, erre nagy összeggel fogadhatunk, a lezárás pedig kegyetlen, ami hetekig, hónapokig kísérti majd a rajongókat. 

Borítókép: watchersonthewall.com