Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hétfőn még ünnepeltek, kedden már búslakodnak a Trónok harca rajongói

Hétfőn még ünnepeltek, kedden már búslakodnak a Trónok harca rajongói

Zene, Film & Kultúra

Hétfőn még ünnepeltek, kedden már búslakodnak a Trónok harca rajongói

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:02

Nem is nagyon tudjuk, hogy Ian McElhinney honnan szedett ekkora ökörséget.

A szerkesztőségünket is megkavarta McElhinney kijelentése, aki nem rég azt állította, hogy George R.R. Martin már megírta a maradék két könyvet, de a sorozat készítői, David Benioff és Dan Weiss abban egyeztek meg vele, hogy amíg nem mutatják be a TV-ben az utolsó évad összes részét, addig nem jelenhetnek meg a regények.

McElhinney erre még rákontrázott egyet, és kijelentette, úgy gondolja, hogy néhány hónap, és megjelenik a hatodik és a hetedik kötet is. Már ez eleve értelmetlen, mert Martin miért adná ki mind a két részt egyben? Plusz nagy kérdés, hogy a szériában Barristan Selmyt alakító színész honnan szedte az információit? Lehet egy jól megtervezett médiahack volt az egész? Annak érződik, mert Ian McElhinneyre nem bíznának egy ilyen információt, ha meg véletlen tudná meg, és kikotyogná, akkor abból nagy balhéja lenne.

George R.R. Martin azonban már lehűtötte a kedélyeket. Közölte a blogján, hogy egyáltalán nincsen még kész a két regény:

„The Winds of Winter és A Dream of Spring sincsen még befejezve. Utóbbiba bele sem kezdenék, amíg nincsen az asztalomon a befejezett hatodik kötet.”

Rossz hír ez a rajongóknak, akik nagyon érzik mostanság a nyolcadik évadon, hogy nincs benne Martin munkája. Egyre több kiakadást látok, hogy a sztori jó, a látvány 10/10, de nagyon rosszul van megírva. Hát igen, nincsen alapanyag a mestertől.

Borítókép: PHILIPPE MERLE / AFP