promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült David Guetta legújabb dala
Borítókép:  ANDER GILLENEA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Stay (Don't Go Away) igazi dance szám így tavasz közepére, csak hát közben meg nagyon hasonlít valamire.

David Guetta most az angol énekes-dalszerző, Raye-el dolgozott össze. A londoni születésű Raye, vagyis Rachel Keen hangja már ismerős lehet sokaknak, mivel felcsendült Jonas Blue – By Your Side vagy Jax Jones – You Don’t Know Me című gigaslágerében is. Ezekből az utóbbi lett nagyon nagy durranás, de hát a szólókarrierjében is igen jó dalokat szokott letenni az asztalra.

Guetta már most tartalmas fél évet tudhat maga mögött. Áprilisban a Billboard Dance 100-as listáján a top 10. előadónak választották, „7” albumát – ami nem kevesebb mint 1,7 milliós eladást generált – idén jelölték a Billboard Music Awards-on az év „Top Dance Albuma” díjra is, „Flames” című slágere pedig a legtöbbet játszott dal lett tavaly.

A most megjelent Stay újdonság, mivel ez nem szerepelt a tavaly megjelent „7” című albumán. Vagy nem is annyira újdonság? A többség szerint az egész csak egy nyúlás, mivel a szerzemény kísértetiesen hasonlít Calvin Harris és Dua Lipa közös dalára, a One Kiss-re. Ez ráadásul nem is régi, mivel tavaly jött ki. Valóban nem igazán tér el a kettő, de hát aki slágergyárosoktól hallgat zenét, az ne lepődjön meg az ilyeneken. Az mondjuk vicces lenne, ha pont Calvin perelné be Guettát, alapból nincsenek rossz viszonyban.

A Stay ettől függetlenül nem rossz, és nekem egy hajszálnyival jobban átjön Raye hangja, mint a Dua Lipáé. Amúgy, ha slágergyárosokat említettem, Guettának már volt egy Stay című zenéje 2007-ben, azért kellett a mostaninak alcím.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás