promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A frászt hozza Az a nézőre – itt a Második fejezet előzetese
Borítókép:  Forrás: IMDB
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A beharangozók szerint az Az: Második fejezet tocsogni fog a vérben.

A Stephen King könyvéből készült első részen hatalmasat kaszált a gyártó, így adta magát a második rész, meg hát az író is két könyvet írt.

Az első könyv hét gyermekről szól, akik szembekerülnek egy alakváltó, gonosz entitással (Azzal), mely legbensőbb félelmeik alakjában jelenik meg, a történetben legtöbbször Krajcárosként, a bohócként. A második könyvben pedig már felnőttek a gyerekek, vagyis a „Vesztesek csapata”, el is költöztek a városból, ám egy telefonhívás 27 év elteltével visszarángatja őket.

„Az Az 2-be berakják az eredeti Stephen King-regény legsokkolóbb jeleneteit is (a csoportos szexet kivéve), így benne lesz többek között az életre kelt Paul Bunyan-szobor, Adrian Mellon halála, valamint az ördögi és undorító Chüd-szertartás is. Jessica Chastain mellett a Lúzer Klub tagjainak felnőtt énjét alakítja James McAvoy (ő a testvérét elveszítő Bill), Bill Hader (ő a folyton hülyéskedő Richie), James Ransone (ő az asztmás Eddie), Andy Bean (ő a karót nyelt Stan) és Jay Ryan (ő a duci Ben). Isaiah Mustafa pedig Mike-ot alakítja, akiből felnőttként a könyvek és a drogok rabja lett, és tőle tudják meg a többiek, hogy hiába győzték le gyerekként Pennywise-t, a gonosz bohóc visszatért!”

– írja a port.hu.

Az Az: Második fejezet című filmet 2019. szeptember 5-én mutatják be a magyar mozik. A gyártó egy különös reklámmal harangozta be, hogy csütörtökön jelenik meg a legújabb trailer:

...és tartották is a szavukat, íme a legfrissebb előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás