Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szerdán kezdetét veszi a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató

Szerdán kezdetét veszi a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató

Zene, Film & Kultúra

Szerdán kezdetét veszi a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:47

Ami mint tudjuk, tehetségmutató inkább, mivel már befutott csapatok és előadók versenyeznek.

Hatodszor indul útjára a Nagy-Szín-Pad!, ahol népszerű, rendszeresen koncertező előadók kapnak lehetőséget, hogy még ennél is nagyobb ismertséghez jussanak. A verseny pont ezért csakis meghívásos alapon működik, ajánlások útján – jelentkezni rá nem lehetett.

Az idei Nagy-Szín-Pad! első elődöntőjében május 8-án 20:00-tól a Follow the Flow, majd 21:30-tól KosziJanka ad teljes koncertet. Másnap a Nomad és a New Level Empire, pénteken a USEME, valamint a Stolen Beat játszik, míg a szombati, utolsó elődöntőn a USNK és a The Bluebay Foxes bizonyíthatja nagyszínpad-érettségét.

Az elődöntők és a döntő a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is teljes egészében nézhető lesz a Nagy-Szín-Pad! hivatalos weboldalán (itt tudunk szavazni is), valamint a Nagy-Szín-Pad!, a Sziget Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a VOLT Fesztivál Facebook oldalán keresztül elérhető online streamen. A televízióban az M2 Petőfi TV fog beszámolni minden érdekességről, és persze felvezető műsort is kapunk mellé.

Az elődöntőn még beleszólása van erősen a szakmai zsűrinek, hogy ki legyen az a három zenekar, aki bejut a döntőbe, de a végső döntés a közönségre van bízva. A szavazás május 13-án újraindul, innentől pedig már csak is a tiétek a pálya.

A Nagy-Szín-Pad! győztese bemutatkozhat a Sziget, a Telekom VOLT Fesztivál, a STRAND Fesztivál és a Campus Fesztivál nagyszínpadán, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj 2019-es showműsorába, amelynek idén is a STRAND Fesztivál ad otthont, valamint saját, dedikált estét kap az Akvárium Klubban.

Emellett minden döntős zenekar 1-1 millió forintos videóklip támogatásban részesül, és egy valaki vendégzenekari meghívást kap a Budapest Parkba. Ráadásképp az elődöntők összes résztvevője fellép a Sziget, a Telekom VOLT, a STRAND és a Campus Fesztiválon, valamint a MOL Nagyon Balaton eseményein.

Borítókép: Nagy-Szín-Pad! offical