Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az új Two Door Cinema Club-dal is fura lett

Az új Two Door Cinema Club-dal is fura lett

Zene, Film & Kultúra

Az új Two Door Cinema Club-dal is fura lett

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:38

Tudjátok mi érződik ki a Two Door Cinema Club friss albumának néhány dalából? Hát az, hogy ez már teljesen indie-elektronika, ami nem rossz, csak szokatlan. 

Az észak-ír csapat a semmiből robbant be 2010-ben a Tourist History nevezetű albumával, ami több lett, mint zseniális. Egy vérbeli indie-rock album, amit 2 év múlva követett a Beacon. Ez nem lett olyan jó mint az első, de hozta a szintet. Aztán érkezett a harmadik lemez, a Gameshow, ahol már nagyon érződött, hogy Alex Trimble és csapata az indie-elektronika felé akar mozogni.

Na, de mi érződik ki a friss album, vagyis a False Alarm eddig kiadott két dalából? Hát az, hogy ez már teljesen indie-elektronika, ami nem rossz, csak szokatlan. A banda finoman váltott át albumról albumra, de aki most meghallhatná az elsőt, és szerintem az utolsót, az erős szakadékot érezne. Na de még nem mondok semmit, mivel csak két dalt ismerünk, lehet lesznek rajta gitárközpontú muzsikák. Azonban az egy hónapja megjelent Talk, és a most kiadott Satellite egyáltalán nem azok.

Örülök, hogy 2017-ben elmentünk a csapat koncertjére. Akkor 3 album terméséből válogathattak, és tökéletes volt a setlist. Kíváncsi voltam élőben ezek az elektrósabb számok hogyan fognak működni, de olyan istenien sikerült megteremteniük az összhangot, hogy egy szavam se volt. Most lehet egy más dimenzió fog kezdődni, de még is várom, mert igaz, hogy a Satellite átmegy electro-popba, de nagyon kellemes, így bele tudott mászni a fejembe.

A tíz dalos új album június 14-én érkezik.

Borítókép: Two Door Cinema Club offical