promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itthon is rekorder lett a Végjáték
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon szintén mindenki erre volt kíváncsi a hétvégén, és nálunk is rekordot döntött.

Ahogy már korábban megírtuk, a Bosszúállók: Végjáték mindent letarolt, és világszinten 1,2 milliárd dollárt hozott össze a hétvégén, ami iszonyatosan erős. Annyi már biztos, hogy nagyon nehéz lesz felülmúlni, még a decemberben érkező Star Wars-zárásnak is fel van adva ezzel a lecke.

Itthon pont a Csillagok Háborúja volt az, ami tartotta a rekordot. Az ébredő Erő állt eddig az élen 282 ezres nézőszámmal. Ez erősen le lett pipálva, mivel a Bosszúállók: Végjáték premierjére 343 ezren ültek be. Mi 540,5 millió forinttal járultunk hozzá az 1,2 millió dollárhoz.

A második helyre a családi animáció, a Csodapark esett be 13,5 ezer nézővel, ami még elég jónak mondható egy ilyen blocbuster premier mellett. A bronzérmes A gyászoló asszony átka volt, ami Amerikában és nálunk is első helyen állt a múlt héten.

Érdekes, hogy a tengerentúlon az ezüstérmes a Marvel Kapitány lett, ráadásul 8,1 millióval. Nálunk még a top 10-ből is kiesett, de ott lehet úgy érezték az emberek, hogy csak beülnek rá még egyszer, vagy végre megnézik a Végjáték előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás