Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Előzetest kapott Adam Sandler új filmje

Előzetest kapott Adam Sandler új filmje

Zene, Film & Kultúra

Előzetest kapott Adam Sandler új filmje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:44

Jennifer Aniston van mellette, ami már jó előjel lehet a Kellékfeleség miatt.

Persze egy nagyobb tömeget meg pont elég, hogy elriasszon. Sokan imádják Aniston cukiságát, azonban nem lehet megkerülni a tényt, hogy van egy hatalmas tábora, akik nem tartják őt jó színésznőnek. Ettől függetlenül az előző Sandler-Aniston párosítást igen is szerette a közönség. Legutóbb a Kellékfeleségben játszottak együtt, ami egyáltalán nem lett bukás, sőt világszinten 214 milliót termelt.

Mint sokan tudják, Sandler már régóta a Netflix kötelékében van, és az új filmjei folyamatosan ott debütálnak. Ezért is nem hallanak annyit felőle a magyar rajongói, mert átkerült a streaming-világba.

A történetben egy igazi krimi-vígjátékba csöppenünk. Sandler egy New York-i rendőrt alakít, aki vakációzni megy feleségével, vagyis Anistonnal. A repülőn egy milliárdos meghívja őket a jachtjára, és hát egy ilyen ajánlatott miért is utasítana vissza egy kiégett házaspár? Azonban a hajón gyilkosság történik, és maga Sandler is gyanúsítottá válik. Csak hát ő nyomozó, szóval el is kezd majd nyomozgatni. Akinek az egészről beugrik egy kis Agatha Christie érzés, az nem jár távol a valóságtól.

A Murder Mystery június 14-én debütál a Netflixen.

Borítókép: Netflix