Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt az új Men in Black második előzetese

Itt az új Men in Black második előzetese

Zene, Film & Kultúra

Itt az új Men in Black második előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:47

Chris Hemsworth és Tessa Thompson feketében.

Will Smith és Tommy Lee Jones kultikus franchiset épített a Men in Black köré, aminek talán még mindig az első része a legjobb, de a többi mellett is el lehetett popcornozni. Az univerzum marad, de most Chris Hemsworth és Tessa Thompson mellékszálát követhetjük végig.

A Thompson által játszott M ügynök még kezdő, de mégis komoly feladatot kap O ügynöktől. Egy tégla lehet a fekete ruhásoknál, pontosabban Londonban, aminek az irodáját stílusosan Liam Neeson vezeti, aki T ügynökként van feltüntetve. Innentől kerül a képbe az új társa Hemsworth, vagyis H ügynök.

Ha elraktároztuk magunkban az ügynökök betűjeleit, akkor már csak a látványra, a sok új fegyverre, helyszínre és lényre kell figyelnünk, amikből nem lesz hiány.

A filmet F. Gary Gray rendezte, aki legutóbb a Halálos iramban nyolcat tette le az asztalra, de akad olyan klasszikus is a neve mellett, mint a Nincs alku. Az eredeti trilógiát rendező Barry Sonnenfeld azért a háttérben felügyelte a dolgokat, de tudjuk, hogy ez még nem jelent azonnal hibátlan alkotást, de agykikapcsolós szórakozást egészen biztosan.

A Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül június 13-án debütál nálunk.