promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a legújabb Madonna lemez
Borítókép:  ANGELA WEISS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük az album ad majd valami extrát, mert az első dal még nem igen győzött meg minket.

Az első kislemez, a Malumával közös Medellín nem rég látott napvilágot. Igazából nem nagyon tudtam hova tenni, mert nem éreztem benne azt a tüzes énekesnőt, akit annyira megszerettünk anno, és ezzel a Madonna rajongó ismerőseim is így voltak, amikor teszteltem rajtuk a dalt. Remélem a 1-2 cha cha cha titeket jobban meg fog győzni.

A dalhoz készült videoklip premierje április 24-én 22:00-kor lesz az MTV-n. Na de Madonnáról van szó, ne egyszerű debütálást képzeljünk el. Ennek alkalmából egy exkluzív eseményt is szerveztek Londonban, ahol az énekesnő nem csak az album előkészületeiről mesél majd, hanem a rajongók is élőben tehetnek fel neki kérdéseket.

A június 14-én megjelenő albumon 15 dal szerepel, melyeket Portugália, valamint az énekesnő latin zene iránti rajongása inspirált. Ennek bizonyítéka, hogy a Madame X-en nemcsak angolul, de spanyolul és portugálul is énekel. Szóval igen, ezért is fura kicsit a Medellín, mert Madonna most egy teljesen más közönséget akart megszólítani a dalokkal.

„A lemez koncepciója Lisszabonban született. Itt megtaláltam azt a törzsi szellemet és azokat a varázslatos zenészeket, akik megerősítették a hitemet abban, hogy a világ két legtávolabbi pontján is kapcsolódhatunk egymáshoz a zene segítségével”

– mesélte az énekesnő.

A felvételek csaknem 18 hónapig készültek, Portugáliában, Londonban, New Yorkban és Los Angelesben. Madonna állandó producere, Mirwais mellett Diplo is dolgozott a lemezen, melyen a Latin már a fent említett Grammy-díjas Maluma, valamint Anitta, Swae Lee, és Quavo (Migos) is közeműködik vendégelőadóként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás