promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Lucas elárulta, hogy ki a kedvenc karaktere a Star Warsből
Borítókép:  Star Wars News
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez egy kis csipkelődés is a rajongókkal.

George Lucast lehet olykor fikázni, de annyi biztos, hogy nélküle nem lenne fénykard, és Csillagok Háborúja sem. Nagyot nevettünk, amikor a Screen Rant cikkéből megtudtuk, hogy az író-rendező kedvenc karaktere bizony Jar-Jar Binks. A Simpson család egyszer már ellőtte ezt a poént, de csak azért, mert köztudottan ő a rajongók legutáltabb szereplője. Azt senki sem gondolta volna, hogy Lucas egyszer ezt ki is fogja jelenteni.

Szerencsétlen Ahmed Bestet, a karakter megformálóját majdnem öngyilkosságba is hajszolták a rajongók, ami miatt ennyi gyűlöletet vetítettek ki felé. Azóta már megnyugodott, és jól tudjuk, hogy nem tehetett semmiről. Utána amúgy a rendező reagált, és a második részben már csak kicsit mutatott meg Jar-Jarból, aki ráadásul meg is komolyodott. 

Ha ez még nem lenne elég, Lucas rátett egy lapáttal, és kijelentette, hogy a Baljós árnyak a kedvenc filmje a Star Warsök közül. Amúgy ezzel a rajongók egyre jobban kezdenek megbékélni, pedig nem igazán csípték az előzménytrilógiát. Bár az is igaz, hogy csak a harmadik rész után bocsátottak meg neki igazán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás