Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszabb pihenő jön a Star Wars IX után

Hosszabb pihenő jön a Star Wars IX után

Zene, Film & Kultúra

Hosszabb pihenő jön a Star Wars IX után

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:20

Azt hinnénk ez egy rossz hír, pedig igazából egyáltalán nem.

Amikor a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, akkor erősen vérszemet kaptak a látott bevételektől. Sokaknak már egyértelműen nem Mickey egér ugrik be a Disneyről, hanem egy cégnek a neve, akik imádják a pénzt. Ezért is akarták elkezdeni futószalagon gyártani a Star Wars sztorikat, hogy minden évben jöhessen egy alkotás az univerzumból.

Azonban a Solo: Egy Star Wars-történet gyenge szereplése megmutatta nekik, hogy ez nem fog működni. A rajongókat nem érdekelte túlzottan az ifjú Han Solo története, ami nem is volt más, mint egy közepes kalandfilm. Legalábbis óriási szakadék tátong mondjuk a Solo és a Zsivány Egyes között, mivel utóbbit imádták a rajongók.

Bob Iger, a Disney vezetője már akkor is bevallotta, hogy hibát követett el, és vállalta érte a felelősséget. Most a Bloombergnek megerősítette, hogy a Star Wars univerzuma egy kis szünetre fog vonulni a IX. epizód után:

„Most a Skywalker-saga véget ér a kilencedik résszel. Nem zárul be ezzel az univerzum, de egy hosszabb szünet következik. Fognak érkezni még Star Wars-filmek, de nem a közeljövőben”

– nyilatkozta Iger, aki már korábban is kijelentette a The Hollywood Reporternek, hogy a IX. epizód után jobban fognak figyelni az időzítésre és a mennyiségre.

Újra bebizonyosodott, hogy a mennyiség nem mehet a minőség rovására. Addig azonban mindenki vigasztalódjon ebben az évben a IX. epizóddal, aminek tegnap az előzetese is befutott már. 

Borítókép: Star Wars News