promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén sem marad buli nélkül a Plázs
Borítókép:  Plázs offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A strand és bulihelyszín egy 3 napos ingyenes koncertsorozattal nyit, de mutatjuk azt is, hogy még kikkel találkozhattok a nyáron Siófokon.

A Nagystrand szezonnyitó szezonnyitója három napot ölel fel május 17-től május 19-ig, ahol ingyenesen nézhetjük meg Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem koncertjét.

A Palace hagyományos pünkösdi nyitóbuliját veszi át június 8-án egy új helyszínként a PLÁZS Aréna, majd június 9-én a Bikini és a Republic koncertezik a Plázs színpadán. Az estét egy sokak által imádott retro buli zárja, Dj Dominique-kal, a Kozmix-al és Korda Györgyékkel.

Állandó programként június 21-én visszatér a tavaly nagy sikerrel debütált Rakonczai Piano Plázs, ahol a romantikus dalok szerelmesei andaloghatnak Rakonczai Imre estjén a holdfényben. Péntekenként pedig késő este Metzker Viki pörgeti a lemezeket a Plázs Arénában.

Június 22-én a Calzedonia Beach Partyján koncertezik a Halott Pénz, de utána nincs megállás, mert a Necc Party-n élhetjük át újra a ’90-es évek zsigereinkbe égett zenei pillanatait a Plázs Arénában.

A Kowalsky meg a Vega legújabb, az Árnyék és Fény albumuk lemezbemutatóját viszi el június 29-én a Balaton-partra, egy héttel később, július 6-án pedig már a szöveggyáros Majka zúz a színpadon a BSW társaságában.

Horváth Tamás és igyekszik majd lenyűgözni a közönséget július 20-án, majd egy hét múlva, a retro rajongóinak zenél majd a Neoton július 26-án, de nekik szól majd a Balaton legnagyobb retro őrülete is, a Balatoni Retro Láz egész estés showja augusztus 17-én.

A még friss, de már milliós nézettségű klipeket maga mögött tudó Follow The Flow sem marad ki a „balatoni nyárból” augusztus 3-án, és pontosan egy héttel később üdvözölhetjük a hazai hip-hop egyik legütősebb formációját, a Hősöket is.

Augusztus 20-i hosszú hétvégét is érdemes majd a Plázson tölteni, mert számos program érkezik a már megszokott WeLove Balaton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás