Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még több jelenet érkezett a Shazamhez

Még több jelenet érkezett a Shazamhez

Zene, Film & Kultúra

Még több jelenet érkezett a Shazamhez

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:32

A kínai piacra szánt előzetes szokás szerint tartalmaz pár eddig be nem mutatott jelenetet.

A DC is bepróbálkozik azzal, amit a Marvel már régóta csinál, vagyis hogy kicsit könnyedebb alkotások is napvilágot lássanak. Az már más kérdés, hogy állítólag az egymásra épülő sztorikkal is szakítani akarnak, és olyan különálló alkotásokkal szeretnének támadni, mint mondjuk a Shazam!

A sztorit már minden rajongó kívülről fújja: a középpontban egy 15 éves fiú, Billy Batson áll, akit Asher Angel játszik el, de azért a felnőtt szuperhősön lesz a hangsúly, vagyis Shazamen, Zachary Levi által. Ha a tini kimondja a varázsszót, rögtön átváltozik, de még minden szuperképesség ismeretlen számára, így a képregényrajongó mostohatestvére (Jack Dylan Grazer) segíti ebben a világban.

A kínai előzetest a három főszereplő vezeti fel, amiben eddig még be nem mutatott jeleneteket láthatunk. Például ki van bővítve az is, amikor Shazam és a főgonoszunk, vagyis Dr. Thaddeus Sivana összecsap, de ezek mellé még kapunk utalást néhány DC-s szuperhősre is. Nem újdonság, hogy a stúdiók megkörnyékezik a kínai piacot egy kifejezetten nekik szánt különleges előzetessel, de hála égnek ezt már mi is láthatjuk a csodálatos internet miatt.

A film április 4-én debütál a hazai mozikban.

Borítókép: IMDb