promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még több jelenet érkezett a Shazamhez
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kínai piacra szánt előzetes szokás szerint tartalmaz pár eddig be nem mutatott jelenetet.

A DC is bepróbálkozik azzal, amit a Marvel már régóta csinál, vagyis hogy kicsit könnyedebb alkotások is napvilágot lássanak. Az már más kérdés, hogy állítólag az egymásra épülő sztorikkal is szakítani akarnak, és olyan különálló alkotásokkal szeretnének támadni, mint mondjuk a Shazam!

A sztorit már minden rajongó kívülről fújja: a középpontban egy 15 éves fiú, Billy Batson áll, akit Asher Angel játszik el, de azért a felnőtt szuperhősön lesz a hangsúly, vagyis Shazamen, Zachary Levi által. Ha a tini kimondja a varázsszót, rögtön átváltozik, de még minden szuperképesség ismeretlen számára, így a képregényrajongó mostohatestvére (Jack Dylan Grazer) segíti ebben a világban.

A kínai előzetest a három főszereplő vezeti fel, amiben eddig még be nem mutatott jeleneteket láthatunk. Például ki van bővítve az is, amikor Shazam és a főgonoszunk, vagyis Dr. Thaddeus Sivana összecsap, de ezek mellé még kapunk utalást néhány DC-s szuperhősre is. Nem újdonság, hogy a stúdiók megkörnyékezik a kínai piacot egy kifejezetten nekik szánt különleges előzetessel, de hála égnek ezt már mi is láthatjuk a csodálatos internet miatt.

A film április 4-én debütál a hazai mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás