promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, így kell lenyúlni egy fiúbandát!
Borítókép:  Lou Pearlman és az 'N Sync tagjai pizzázás közben. - Fotó: Mark Weiss/Getty Images
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lou Pearlman olyan zenekarokat adott a világnak, mint a Backstreet Boys és az`NSync, és hát át is verte őket, mint a fene.

Befutott a Lou Pearlmanről szóló dokumentumfilm előzetese, amiben a fiúbandák tagjai mesélnek a popmogulról, akit sokan csak „Big Poppa”-nak neveztek. Perlman alkotta meg anno a formulát, hogyan is kell összerakni egy tökéletes fiúbandát a semmiből. Nem is titkolta tervét, mivel hirdetésben kereste a tagokat, így 1993-ban már meg is alakult a Backstreet Boys.

Lou megcsinálta a bizniszt. Mialatt tolta a fiúbanda ipart, több mint 300 millió dollárt csalt ki bankoktól, befektetőktől is. Persze a tagokat is átverte. Ők keresték a pénzt, de hát nem igazán láttak belőle annyit, amennyit kellene.

Pearlmant 2008-ban sikkasztás miatt 25 év börtönre ítélték. Ott is hunyt el még 2016-ban. Most a Backstreet Boys és az`NSync tagjai beszélnek a korai évekről, a lenyúlásokról, és persze magáról Pearlmanről, akit szinte már barátjuknak tartottak.

The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story valóban érdekes lehet azoknak is, akik csak kíváncsiak egy fiúcsapat felépítésére, de azért Pearlman személye miatt lesz ez egy nagy dobás. Az alkotásban Justin Timerlake nem szerepel, de hát ő akkora szólókarriert futott be, hogy már rég maga mögött hagyta ezt az egészet.

A dokumentumfilm április 3-án debütál a YouTube RED-en. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás