Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Trónok harca: az HBO megnyugtatta a rajongókat

Trónok harca: az HBO megnyugtatta a rajongókat

Zene, Film & Kultúra

Trónok harca: az HBO megnyugtatta a rajongókat

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:50

Hiába csak hat rész van az évadban, az utolsó négy tényleg tévéfilm hosszúságú lesz.

Ahogy korábban megírtuk, a rajongók elkezdtek mozgolódni, hogy a Trónok harca átverte őket a játékidővel, de a csatorna most leleplezte, hogy bár az első két rész afféle bevezetés lesz, azonban az utolsó négyben odapakolnak rendesen. Szóval innentől cáfolásra került az is, hogy a harmadik epizód csak 1 órás lenne.  

A hivatalos közlemény szerint az első epizód valóban 54, míg a második 58 perces, azonban onnantól kezdve beindulunk. A harmadik rész hossza 1 óra 22 perc, a negyediké 1 óra 18 perc, az ötödiké és a hatodiké pedig 1 óra 20 perc lesz. Ez akárhogy is nézzük, bőven kielégítő, főleg, hogy valószínűleg a leglátványosabb évadot fogjuk kapni. Szerintem nem is baj a hat rész, legalább pörögni fog az egész.

A készítők anno lenyilatkozták, hogy minden eddiginél véresebb lesz az utolsó évad, szóval készüljünk fel jó néhány kulcskarakter elvesztésére. Bár mint tudjuk, a széria eddig sem fukarkodott ezzel, vagyis inkább George R.R. Martin, aki imádja az efféle csattanókat.

Az utolsó évad április 15-én debütál hazánkban. Szóval mindenki dörzsölje össze a tenyerét, mert bár odakint érkezik a tavasz, de a Trónok harcában jön a tél, na meg a halál.

Borítókép: HBO