Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Begördült Hardwell legújabb dala

Begördült Hardwell legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Begördült Hardwell legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:13

Rádióbarát house a javából, megérkezett az „I'm Not Sorry”!

Hardwell most szünetelteti kicsit a turnézást, de azért a stúdióban még gyártja a dalokat. Persze itt meg kell említenem, hogy a producer szünete nem végleges. Egy kis visszavonulót fújt, amíg feltöltődik. Mint anno megjegyezte, utána erősebben szeretne visszatérni, mint valaha. Ez nem baj, mert sokszor látjuk mi lesz a vége, ha egyes művészek túlhajszolják magukat.

De visszatérve a trackre, most tényleg vérbeli holland house-t kapunk, mert Hardwell Mike Williams-szel fogott össze, akivel egy országból származnak. Mike nem olyan régen, 2005-től van benne az elektronikus zenei vérkeringésben, de már ez idő alatt is rengeteg kultikus zenét tett le az asztalra.

A két producer mostani dalán érezhető, hogy nem akarták elővenni a masszívabb hangzást, és inkább egy lágyabb, rádióbarát dalt akartak írni. Szóval az „I'm Not Sorry” ellazítja a hallójáratokat, míg a remixek majd dobbantanak a fesztiválokon, amikre meg lehet majd őrülni.

Hardwell hiányozni fog a mostani szezonról, mint fellépő, de addig lehet vigasztalódni a rajongóknak a friss szerzeményével.

Borítókép: Revealed Recordings