Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Repkedő végtagok, káromkodó szereplő – itt az új Hellboy-trailer

Repkedő végtagok, káromkodó szereplő – itt az új Hellboy-trailer

Zene, Film & Kultúra

Repkedő végtagok, káromkodó szereplő – itt az új Hellboy-trailer

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:30

Az eddigieknél véresebb és brutálisabb előzetesessel jelentkeztek az alkotók.

A harmadik Hellboy-film nem az első kettő folytatása lesz, hanem újraértelmezik az alkotók a sorozatot. Ez a film a kezdetektől végigveszi a Raszputyin által teremtett pokolbéli figura történetét, egészen odáig, amíg már a világ megmentése lesz a célja.

Az első trailer még egy színes-szagos, szinte vígjátékra emlékeztető előzetes volt. Azonban a mostaniban minden benne van, amit előzetesen ígértek az alkotók: sötét, komor és komoly. Miközben hosszában kettévágják az áldozatokat, akiknek repülnek a végtagjai, addig főhőseink egy utcai kocsis módjára káromkodnak.

A film elkészítését már nem Guillermo del Toro, hanem a Trónok harca és a Westerwold pár részének rendezője, Neil Marshall felügyelte. A főszereplő David Harbour, de olyan sztárok is szerepet kaptak a filmben, mint Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Thomas Haden Church, Sasha Lane és Penelope Mitchell.

Azt leszögezhetjük, hogy nem egy mézes-mázas gyerekfilm lesz, mert Amerikában a legmagasabb, R-es besorolást kapta a Hellboy, vagyis 17 év alattiaknak nem ajánlják.

Magyarországon április 11-én mutatják be a filmet a mozik.

Borítókép: Jelenet a filmből