Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi lett volna, ha Beyoncé lesz Lady Gaga?

Mi lett volna, ha Beyoncé lesz Lady Gaga?

Zene, Film & Kultúra

Mi lett volna, ha Beyoncé lesz Lady Gaga?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:46

Eredetileg Beyoncé játszotta volna el a Csillag születik főszerepét, míg Clint Eastwoodot a rendezői székben akarták látni.

Mindig érdekes információk kerülnek elő a Csillag születikről, aminek az első verziója 1937-ben készült el, majd jött az 1976-is Barbra Streisand-változat, a mostanit meg hát nem igazán kell bemutatnom senkinek. Amúgy ott az Evergreen volt a betétdal, ami szintén Oscart és Golden Globe-díjat nyert, de azért a Shallow fényévekkel jobb.

Na, de milyen lett volna a Shallow, ha nem Lady Gaga, hanem Beyoncé énekli? Az énekesnő hangja imádnivaló, de szerintem se a dal, se a szerep nem illett volna hozzá úgy, mint Lady Gagához. Bill Gerber producer azonban másképp látta, szerinte Beyoncé és Eastwood és nyerő választás volt, de az énekesnő állapotos lett, míg Clint nagymester elkóborolt egy másik filmet készíteni.

Ha Eastwood bevállalja a rendezést, akkor egyértelmű, hogy egy sokkal nyomasztóbb filmet kapunk, és nem lett volna ennyire közönségbarát. Én imádom a nyomasztó filmeket, de ehhez ez a hangulat nem illett igazán. Vagy mégis? Érdekes lenne, ha meg tudnánk nézni a másik változatot.

Egy biztos, Bradley Cooper és Lady Gaga is a maximumot hozta ki ebből az alkotásból, és már nem igazán tudnánk elképzelni mással az egész kalandot. A producer elmondta azt is, hogy nagyon bíztak Cooperben, hiába nem rendezett még soha. A Cooper-Gaga páros pedig egymásban bízott, ezért lehetett az új évezredes Csillag születik egy igazán felejthetetlen alkotás.

Borítókép: Clay Enos/Warner

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria