promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Márciusban mutatják be a Mötley Crüe történetéről szóló filmet
Borítókép:  heavymag.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemcsak a Mötley Crüe pályafutásáról készül egy teljes estés mozi The Dirt címmel, de az együttes eredeti tagjai ismét összeálltak, hogy négy új számukat lemezre rögzítsék a hamarosan bemutatásra kerülő filmhez.

A Mötley Crüe-t sokaknak talán nem is kell bemutatni, a '80-'90-es évek egyik legnépszerűbb és egyben legbotrányosabb amerikai glam metál zenekara volt. Névjegyüket nagyjából mindenhol otthagyták amerre csak jártak turnéik során. És talán pont emiatt is, illetve lendületes és stílusos zenéiknek köszönhetően rengeteg rajongót szereztek főként a '80-as években, melynek során világszerte több mint 100 millió lemezt adtak el.

A róluk készült alkotás legalább annyira lesz visszafogott, mint a banda volt a maga korában, így valószínűleg magasabb korhatáros besorolást kap majd. A rendező, a Jackass filmeket is jegyző Jeff Tremaine mindent elkövetett, hogy lehetőleg élethűen mutassa be a zenekar történetét. Ellentétben ez ugye nem minden szempontból mondható el a tavalyi a Bohemian Rhapsody esetében. És ismervén a rendezőt, valószínűleg a humorral sem fog spórolni, melyet a film előzetese is némiképp alátámaszt.

A zenekar tagjait ugyan nem hollywoodi világsztárok, de nem is kezdő színészek alakítják. Douglas Booth (Szép remények) személyesíti meg Nikki Sixxet, Colson Baker (Bird Box) Tommy Lee szerepében tűnik fel, az együttes frontemberét, Vince Neil-t Daniel Webber (The Punisher) alakítja, míg Mick Marsot a Trónok harca Ramsay Boltonja, Iwan Rheon formálja meg.

Forrás: Ultimate Classic Rock


A The Dirt bemutatására pedig már nem kell sokat várniuk a banda rajongóinak, a film március 22-től lesz megtekinthető a Netflix kínálatában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás