promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét kapunk egy fantasztikus Infected Mushroom-bulit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak a pszichedelikus trance koronázatlan királyai lesznek ott a Budapest Parkban, mivel egy afféle goa-psy-indusztriál minifesztiválra kell készülni. 

A több mint két évtizede indult Infected Mushroom az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjeként vált ismertté a szcénában. Kétszer is benne voltak DJ Magazine top 10-ében, de olyanok most, mint mondjuk egy Fatboy Slim, már a 100-as listán sem kell rajta lenniük, mert olyan rajongótáboruk van, hogy ahol megjelenik a nevük, ott garantál a teltház. A Los Angeles-i bázisú, de izraeli származású páros az elektronikus zene egyik legerőteljesebb kis királyságát építette ki maga körül.

Amit „Duvdev” Duvdevani és Erez Eisen duója mindig is híres volt a zenei innovációról, műfajteremtő hangzásáról és páratlan produceri munkásságáról. Egyedülálló, utánozhatatlan hangzásuk az évek során védjegyükké vált, ez pedig köszönhető hipnotikus, komplexen rétegzett dallamaiknak és persze annak, hogy akár a műfaji határokat is eltiporva szívesen kísérleteznek. Legutóbbi, 11. stúdióalbumuk nem olyan régen, tavaly decemberben látott napvilágot „Head of NASA and the 2 Amish Boys” címmel, ami hozza a szokásos Infected Mushroom formulát.

Az Infected után két – szintén izraeli illetőségű – szupersztár producer áll a DJ pult mögé – Skazi, aki a punk rock műfajából nyergelt át a pszichedéliába, illetve a folyamatosan listavezető trackeket szállító Yahel.

A műfaj szerelmeseit július 12-én várja a Budapest Park, egy igazán agyelszállós bulival. Lehet készülni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás