promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Costner és Woody Harrelson kapja el Bonnie és Clyde-ot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a The Highwaymen előzetese, ami végre megmutatja a másik oldalról is a történetet.

A popkultúra hősöket csinált Bonnie és Clydeból, de mindenki tudja, hogy bűnözők voltak, embereket öltek, rettegésben tartották Amerikát. Igen, az amcsik többségének nincs helyén az esze, és még egy sorozatgyilkost is tudnak isteníteni, ha az valami poénosat mond.

Szóval eddig az összes sztori Bonnieról és Clyderól szólt, hogy miken kellett keresztül menniük, milyen hősszerelmesek voltak, azonban a másik oldalt valahogy mindig elfelejti mindenki. Ha kellett raboltak, ha kellett mészároltak, nem törődve semmivel, és bizony valakiknek el kellett kapni őket. Hát jobb párost nem is találhattak volna erre, mint Kevin Costner és Woody Harrelson, akik mostanság csak mellékszerepekben díszelegtek.

Costner előveheti ismét a mogorva arcát, míg Harrelson újra nyomozó szerepbe bújhat a True Detective után. Vagyis bocsánat, texas ranger szerepbe, azok egy fokkal tökösebb fiúk voltak, mint a nyomozók.

A John Lee Hancock rendezte filmben olyan neveket kapunk még, mint Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann és David Furr.

Bonnie és Clyde itt szellemek lesznek, mivel az előzetesben sem tűnnek fel, de hát pont ez a lényeg. Lehet csak a végén találkozunk velük, az úgymond „elfogásukkor”. A rendőrök nem bíztak a véletlenre semmit, és rommá lőtték a kocsijukat, na meg a két hősszerelmest is. Egy elég brutális kivégzés volt ez.

A The Highwaymen a Netflixen debütál március 28-án, a kritikusok azonban már március 10-én láthatják a South by Southwest fesztiválon. Reméljük csak jó véleménnyel lesznek róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás